Der er ingen tvivl om, at bagudvendte autostole er den sikreste måde at transportere dine dyrebare børn på. Men hvad er de bedste bagudvendte autostole på markedet? I dette blogindlæg giver vi dig vores bedste valg samt nogle ting, du skal være opmærksom på, når du køber dem. Du skal sikre dig, at dit barn kører i en autostol, der passer til dets alder, højde og vægt. Med hjælp fra Opdag mere her kan vi give dig råd om de bedste autostole til dig og dit barn.

 

Når det kommer til autostole, er der et par forskellige typer på markedet. 

 

Bagudvendte autostole er beregnet til spædbørn og småbørn og anses for at være den sikreste løsning. Frontvendte autostole er beregnet til større børn, og selepuder er beregnet til børn, der er vokset ud af deres autostol, men som endnu ikke er store nok til at bruge sikkerhedsselen alene.

 

Der er et par forskellige ting, man skal kigge efter, når man køber en bagudvendt autostol. Stolen skal have en 5-punktssele, som omfatter stropper, der kommer ned over skuldrene, samt to taljestropper. Stolen skal også have sidekollisionsbeskyttelse og en nakkestøtte, der kan justeres, efterhånden som dit barn vokser.

 

Nogle af vores bedste valg af bagudvendte autostole er Chicco Keyfit 30, Graco SnugRide 35 og Britax Marathon 70-G3. Disse sæder er alle velegnede til spædbørn og småbørn og har de ovenfor nævnte funktioner.

 

Der er et par forskellige ting at overveje

 

Ud over typen af autostol skal du også sørge for, at stolen er korrekt monteret. Den bedste måde at gøre dette på er at tage din bil. Når det kommer til bilsikkerhed, er der et par forskellige ting at overveje. Ud over typen af autostol skal du også sørge for, at sædet er korrekt installeret. Den bedste måde at gøre dette på er at tage din bil med til en certificeret autostolstekniker. De vil være i stand til at installere sædet korrekt og vil også kunne give dig råd om, hvordan du kan holde dit barn sikkert i bilen. Ud over typen af autostol og installationen er der et par andre ting, du kan gøre for at holde dit barn sikkert i bilen. Sørg for, at de altid er spændt fast, også når de sidder i deres autostol. Efterlad heller aldrig dit barn alene i bilen, selv ikke i et minut. Og endelig skal du altid udvise sikre kørevaner, f.eks. ikke køre for hurtigt og ikke være distraheret i trafikken.

 

Ved at følge disse råd kan du hjælpe med at holde dit barn sikkert på vejen. Selv om bagudvendte autostole er den sikreste løsning for spædbørn og småbørn, er der nogle få ting, du skal overveje, når du køber dem. Ud over typen af autostol skal du også sikre dig, at stolen er korrekt installeret. Den bedste måde at gøre dette på er at tage din bil til en certificeret autostolstekniker. De vil være i stand til at installere sædet korrekt og vil også kunne give dig råd om, hvordan du kan holde dit barn sikkert i bilen. Ud over typen af autostol og installationen er der et par andre ting, du kan gøre for at holde dit barn sikkert i bilen. Sørg for, at de altid er spændt fast, også når de sidder i deres autostol. Efterlad heller aldrig dit barn alene i bilen, selv ikke i et minut. Og endelig skal du altid udvise sikre kørevaner, f.eks. ikke køre for hurtigt og ikke være distraheret i trafikken.