Børn er skønne, men de kræver meget opmærksomhed. Det er i hvert fald ikke lige sådan at efterlade dem uden opsyn for at lave noget for dig selv. Derfor må man finde på ting, man kan lave enten mens man holder opsyn eller sammen med børnene. Hvis det kniber lidt med kreativiteten, så kan du læse videre her og få nogle gode ideer.

Sæt dig ind i investering hos eToro

Investering, aktier og lignende er noget, man hører meget om. Men det føles også lidt som en ting, hvor man allerede skal vide noget for at vide noget om det. Så kan det være, man havde planerne om at få sat sig ind i det, men man får det aldrig gjort. Så gør det nu, hvor du alligevel er parkeret på sofaen, mens børnene ser Gurli Gris. Hvis du ikke lige ved, hvor du skal starte, så prøv at tjekke dette link: https://aktieskole.com/etoro/. Her kan du finde en masse om investering hos eToro. Du kan nemlig både finde nogle gode platforme, hvor folk deler deres oplevelser, og platforme som eToro, hvor du kan investere i både aktier, valuta, kryptovaluta og råvarer. Så kan du finde lige netop den måde at investere på, der passer bedst til dig.

Strik eller hækl

Det her er jo en klassiker, men man tænker nok, at det kan jeg starte med, når børnebørnene kommer, men strikning og hækling er også skønt for de yngre. Du kan lave tøj eller finde dyr. Hvis du ikke har nogen til at lære dig det, så kan det være, det tager lidt tid at sætte sig ind i, men heldigvis har vi internettet. Google og YouTube er vejen frem, og når du først har fået taget på det, så er der timevis af beskæftigelse.

Mal – måske dine børn kan være med

Det kan også være, du altid har kunnet lide at tegne. Det kan du tage op igen og begynde enten at tegne eller male. Hvis du hiver malingen frem, kan du være næsten sikker på, at børnene ville elske at være med. Det kræver bare, at du husker at beskytte gulv og møbler og tøj. Fingermaling er en børnefavorit, og det kunne være, at du også skulle give dig i kast med at prøve at male uden pensel. Man kan også gøre det, at man prøver at finde ting i naturen, man kan bruge som pensel. Så får man nogle rigtig sjove resultater, og I får samtidig noget frisk luft.

Find på sunde snacks

Hvis du elsker at stå i køkkenet, så kan du begynde at eksperimentere lidt med børnenes snacks. Det kan være, at du skal prøve at lave en grøn smoothie eller nogle frugtsnacks. Man kan også lave sine egne brændte mandler eller saltede græskarkerner. Forskellige nye snacks gør også, at man udvider børnenes madhorisont, og de bliver mindre kræsne – måske de også vil hjælpe til i køkkenet.