Når du skal planlægge din datters fødselsdag handler det om at finde alle de rette detaljer. Du vil nemlig gerne sørge for at din datter har et kæmpe smil på læberne og at hun kan huske sin fødselsdagsfest i fremtiden. En klassisk måde at gøre din datters fødselsdag mindeværdig er ved at vælge et festtema til fødselsdagen. Dermed er der fuld fokus på den komplette oplevelse af festen, og din datter vil huske dén fødselsdag, som havde et specifikt tema.

En liste fyldt med inspiration

For at få inspiration til mulige temaer til din datters fødselsdag kan du overveje følgende.

  • En Gurli Gris fødselsdag. Med en Gurli Gris temafest er du sikret en succes. Tv-programmet har over 400 episoder og er blevet et populært hit blandt børn. Både din datter og alle hendes venner og veninder vil kende programmet og med det samme genkende det, når de dukker op til festen. Klik her og find en masse inspiration til mulige dekorationer til en Gurli Gris temafest. Du kan gå helt amok i detaljerne og købe både service, duge, kopper, sugerør og meget mere med Gurli Gris på. Alle din datters yndlings karakterer vil være at finde på dekorationerne. Derudover kan du lade festens aktiviteter være inspireret af tv-programmet og finde på nogle lege, som passer til programmet.
  • En Lego City fødselsdag. Hvis din datter elsker Lego så er et Lego City fødselsdagstema en god idé. Her kan du igen finde alt muligt pynt og service med figurer fra Lego City. Shop online og find inspiration til et Lego City tema.

Brug online ressourcer til at finde inspiration til din datters fødselsdag. Hvis du ikke kan lure, hvad hendes yndlings show er, så er en Gurli Gris temafest en klassisk plan B, da alle børn kender til showet og vil synes det er sjov med alle detaljerne i dekorationerne.