Hvert eneste år bliver en håndfuld unge og håbefulde mennesker konfirmeret. Dels for at bekræfte deres kristne tro, dels for at træde det første spæde skridt ind i de voksnes rækker og dels for at holde en fed og livsbekræftende fest.

Vilkårene for konfirmation i 2021 er en del sværere end tidligere, fordi corona-pandemien har sat en stopper for de fleste festligheder. Derfor kan konfirmationsfesten, som vi kender den, hænge i en tynd tråd.

Der er dog ingen grund til at miste modet, for hvis man tager alternativer metoder i brug, og tænker lidt ud af boksen, kan konfirmanderne fejres uden problemer.

Det kan være en fordel at snakke med konfirmanden i god tid forinden, fordi de anderledes rammer selvfølgelig sætter sin begrænsninger for festlighederne. Hvis I forventningsafstemmer i god tid, så kan alle medvirke til forberedelserne af denne særlige dag.

Opfordr alle gæster til at følge personalets anvisninger, og vær sammen om at have gode og sikre corona-regler. Når der er styr på det, så kan festen foregå meget nemmere, og pandemien vil få så lidt opmærksomhed, som overhovedet muligt.

Vælg, et professionelt sted med de bedste rammer

Ingen ved rigtig hvornår konfirmationen i 2021 skal holdes. Restaurant Klinten er fleksibel og kan sikre afholdes af en coronasikker fest for hele familien. Her skal ingen gå på kompromis med at nyde festlighederne, og coronabekymringerne skal fylde så lidt som muligt.

For at få den bedste konfirmationsfest 2021må hjernerne i blød, men hvis der vælges et professionelt sted at afholde festen, vil en lang række problemer være løst på forhånd. Så kan dagen nydes af alle, også selvom der stadigt vil være enkelte restriktioner.

Det uddannede personale på stedet vil stå for en fabelagtig menu, som aftales i samarbejde mellem køkken og konfirmand samt dennes familie.

Hav den bedste dag uden at tænke på corona

Konfirmation i 2021 vil være anderledes, og det vil selvfølgelig smitte af på den store dag. Det skal dog ikke overskygge den glæde og den lykke, som er forbundet en konfirmationsfest.

Med utraditionelle midler kan de vante indslag osv. sagtens lade sig gøre. Måske skal sangene høres på bånd fremfor synges af alle gæsterne, og talerne kan holdes fra behørig afstand.

Maden kan sagtens stadig være i buffet eller sendes rundt, men der vil være mere fokus på brug af handsker, sprit og mundbind.

På trods af alle de nye forhold, så er konfirmanden konstant i fokus, og ingen virus skal spænde ben for fejringen af denne særlige dag. Det har alle konfirmander fortjent, og især de, som har klaret denne underlige tid med hovedet og humøret højt. Disse er ekstra forberedt på det voksne liv.