Nogle babyer kommer til verden, førend at det egentlig er meningen at de skal ud af maven. Derfor vil de være meget mindre end hvad babyer plejer at være, når de bliver født. I disse tilfælde vælger mange ofte at bruge præmature tøj til deres babyer.

Men hvorfor gør man det og hvad gør det godt for? Det kan du læse om her.

Hvorfor bruger man præmature tøj?

Nogle babyer kommer desværre alt for tidligt ud af maven. Det gør også at de slet ikke kan passe de størrelser, som man normalt køber babytøj i. Derfor vil man være nødt til, at finde en løsning på noget tøj, som ens lillebitte baby kan passe.

Det er her Præmature tøj kommer ind i billedet. Det er nemlig lavet til lige præcis det formål. Altså at kunne bruges af helt små babyer, der har en mindre fødselsvægt end man normalt ser hos babyer.

Det kan ske for nærmest alle, at fødslen starter før tid. Det behøver ikke nødvendigvis at være den dårlig ting, hvis den blot ikke starter alt for tidligt. For eksempel vil de fleste tvillingefødsler starte tidligere end de normale 40 uger. Derudover er tvillinger for eksempel også oftest forholdsvis små når de kommer til verden. Derfor bruger man tit præmature tøj til dem uanset hvornår de er født.

Hos Farmors Outlet finder du masser af fint præmature tøj til din baby.

Bør man købe præmature tøj på forhånd?

Nej det behøver du ikke. Du kan vælge at gøre det hvis du ved, at I i familien har tendens til at føde for tidligt eller hvis du tidligere har født meget tidligt. Der er dog ingen forskning der viser, at blot fordi man har født tidligt en gang, så vil man gøre det igen.

Derfor er de eneste der med god grund kan købe det på forhånd, familier der venter tvillinger. Ved tvillinger er man nemlig mere eller mindre sikker på, at få tøjet brugt. Skulle du føde før tid, så er der lyn hurtigt levering hos Farmors Outlet og du vil derfor kunne nå at købe præmature tøj og få det hjem ganske kort efter fødslen.