En hjemmelavet kalender er en sjov og anderledes kalender, hvor I har mulighed for at sætte jeres helt personlige præg. Der er mange forskellige muligheder, og alt I skal gøre er, at uploade de ønskede billeder, I vil anvende i kalenderen.

 

Hos Fremkaldelseafbilleder.dk er det muligt at læse meget mere om mulighederne og processen, der skal til, for at skabe jeres helt egen og personlige kalender. Det er heldigvis ikke ret omfattende, og I er hurtigt i gang. Det er også perfekt som en gave.

 

Herunder kan I få idéer til, hvad I kan sætte i jeres personlige kalender:

 

1. Børnenes tegninger

 

Fyld jeres personlige kalender med børnenes tegninger. De fleste familier har det med at gemme tegningerne væk i skuffer, som de kommer ind næsten dagligt. Det kan hurtigt blive til en stor stak, og pludseligt er det ikke til at finde rundt i. Derfor er tegninger en oplagt idé at bruge til kalenderen, så de bliver set en hel måned.

 

2. Billeder af familien

 

Gode billeder af familien er også en idé, der kan pryde månederne i kalenderen. Det kan give gode minder, og hvis der går længe imellem, at I får set hinanden, kan I altid være lidt tættere, når familien hænger og smiler på væggen. Dette er ligeledes en god gaveidé.

 

3. Flotte naturbilleder

 

Hvis I mere er til flotte naturbilleder, kan I også bruge disse i jeres kalender. I kan endda matche naturen med månederne, så det fx er vinter i vinterhalvåret og solskin i sommerhalvåret. I kan tage alle jeres personlige favoritbilleder, I fx har taget af solnedgange eller grønne skove. Måske I også har et helt arkiv af naturbilleder fra ferier, og så kan I på denne måde genopleve disse.

 

4. Billeder fra ferie

 

Alle andre billeder fra ferier er også oplagte, da det er en god måde at kunne genleve en hvilken som helst ferie. I kender måske alt til, at I aldrig rigtigt har fået set billederne igennem, efter I er kommet hjem fra diverse ferier. Nu er den oplagte mulighed der for netop dette.

 

5. Billeder fra samme måned sidste år

 

I kan også hele tiden se, hvad I lavede på samme måned sidste år, ved at bruge billeder på de måneder, hvor billederne ligeledes blev taget. Det kan også være en god anledning til at huske på og genopleve de mange mindeværdige ting, I foretog jeg for præcist et år siden.

 

Der er altså rigtig mange muligheder for at få en sjov og personlig kalender, som kan bringe glæde i hverdagen. Så det handler bare om at finde ud af, hvad kalenderen skal indeholde – og så få den opsat og bestilt.