I dag kæmper mange forældre hårdt for at få børn til at tilbringe mere tid udenfor, vi vil gerne have dem væk fra skærmene, og de usunde vaner, med at spille computerspil hele natten. Et tip er dog i stedet for bare at tvinge børnene ud i haven, så giv dem lyst til det, arranger nogle sjove arrangementer og giv dem lyst til at komme ud. Det bliver automatisk en kedelig pligt, hvis de bliver tvunget til det, og de forbinder det med noget irriterende, hvis du mangler noget inspiration som passer til dine børn, så kan du få noget inspiration her.

Derfor er præmier en sjov ting

En god ide til at give børnene lyst til at komme udenfor, er at få vennerne med, hvis man arrangerer større arrangementer udenfor med vennerne, får børnene jo lyst til at komme ud og være med, ellers bliver de simpelthen bange for at gå glip af noget, og samtidig ender det nok med at de faktisk har det meget sjovt. Mangler du så ting som flokken kan lave, er det jo altid en god ide med en masse konkurrencer, du kan dele dem op i hold, og så lave en række forskellige aktiviteter som sækkeløb, boldkast eller kongespil. En af de vigtigste elementer er dog stadig et trofæ til vinderne, dette er en god ide at have noget til vinderen, som motivation, og her er en pokal eller medalje da oplagt. Ved du ikke, hvor du skal starte, kan du tjekke følgende emblemer.dk. Her kan du få tilpasset din pokal eller medalje, til lige præcis den aktivitet I laver og pokalen får da helt sikkert en plads på børnenes hylde derhjemme.

Sæt et godt eksempel

I mange familier er det desværre sådan at hverken forældre eller børn får nok motion, eller kommer nok ud. Det kan være, at man som forældre ikke føler man har tid, pga. arbejde og pligter, men her må man altså huske på at børnene er mere tilbøjelige til at følge efter, hvis man selv starter og viser at det rent faktisk kan være sjovt. Det kan nemlig godt virke uretfærdigt hvis man som barn bliver sendt ud i regnen, mens mor og far sidder inden i den varme stue. Det kan altså være en god ide at lave nogle fællesaktiviteter og vise børnene vejen.